Praktisk information

Konsultation


Konsultation foregår kun efter aftale.

Der er dagligt konsultationer i tidsrummet 08.00 - 09.00, 09.30 - 11.00 og 13.45 - 14.30. Onsdag er der aftenkonsultation i tidsrummet 15.00 - 16.00. Disse tider bestilles telefonisk.

Konsultationer vedrørende akut opstået sygdom - kontakt venligst klinikken telefonisk.

Telefonkonsultation, tidsbestilling og receptfornyelse


Telefonerne åbner dagligt kl. 08.00.
I perioden mellem kl. 08.00 - 12.30 bliver telefonerne betjent af vores erfarne sekretærer.
Vores personale vil bestræbe sig på at løse dit problem bedst muligt. De varetager selvstændigt tidsbestilling, receptfornyelser af vanlig medicin, visitation af akutte tider samt visse prøvesvar i disse tidsrum.
Såfremt, der er behov for at tale i telefon med en af klinikkens læger, vil vores personale give besked herom til lægen, som så senere på dagen mellem kl. 11.30 - 13.00 vil ringe tilbage til dig på det telefonnummer, du oplyser.
Vi skal understrege, at det er yderst vigtigt, at du kan træffes på det oplyste nummer, da vi ikke kan påtage os at ringe til dig mere end én gang.

Telefonerne er lukket for almindelige henvendelser mellem kl. 12.30 - 16.00.
Såfremt der opstår akut livstruende sygdom, kan vi i dette tidsrum kontaktes på vores akutnummer, som er 2596 5201, og som oplyses på vores telefonsvarer.

Kommunikation via hjemmesiden


Under menupunktet "Selvbetjening" kan du bestille tid, forny recepter, modtage prøvesvar og skrive korte spørgsmål til lægen. Det er også her du kan læse beskeder fra lægen. Klik på menupunktet og opret dig som bruger.
OBS der kan være op til 5 dages svartid, så ved behov for akut lægehjælp, skal du kontakte os telefonisk.

Lægevagten


Efter kl. 16 samt i weekenden og på helligdage kan lægevagten kontaktes på tlf. 70 11 31 31.

Du kan læse om fornuftig brug af lægevagten på www.laegevagten.dk.

Attester


Husk at udeblivelse fra tid til fx. kørekort eller andre aftalte attester medfører en regning fra os.

Forsikringsattester tager mange lægetider i klinikken, og derfor vil der blive opkrævet et honorar på 500 kr. ved udeblivelse eller aflysning senere end 48 timer før tiden. Vi forbeholder os retten til ikke at give nye tider hertil før dette beløb er betalt. 

Tidsbestilling


Husk du kan bestille tid hos sygeplejersken til øreskylning, blodprøver med mere.
Skal du have taget blodprøver sygehuset har bedt om, skal de tages på laboratoriet på sygehuset. Vi må ikke tage dem her i praksis.
Skal du have taget blodprøver fra speciallæger (hudlæge, neurolog osv.), bedes du kontakte klinikken telefonisk, da det ikke er alle blodprøver, vi kan tage her i praksis.

Privatlivspolitik


For at sikre det mulige grundlag for information og behandling af dig som patient i vores klinik, fører vi journaldata ved hver kontakt til klinikken.

- Journalen indeholder de elementer, der fremgår af lovgivningen, vejledninger mv. i forhold til registrering af patientdata.
- Journalen understøtter den kliniske beslutningsproces og fremmer sammenhængen i behandlingsforløbet.
- Hvis du ønsker en fuldstændig kopi af vores privatlivspolitik, henvend dig venligst ved sekretæren eller tryk på dette link:

Info til patienter dataforordning

Forløbsplaner


Klinikken tilbyder at lave en forløbsplan sammen med dig. Det drejer sig om at du, hvis du har KOL eller diabetes (kroniske sygdomme), tilbydes en oversigt over din behandling og dine resultater. Du skal tale med lægen eller sygeplejersken om at få lavet en forløbsplan og give samtykke til det. Derefter vil du på denne hjemmeside kunne følge med:


https://forloebsplaner.sundhedsmappe.dk/index.php

Det er også her, at du vil kunne læse mere om, hvad det handler om.