Corona information

Kære patienter.

På baggrund af landets situation som følge af Coronavirus skal henvendelse til Lægeklinikken Juliussensvej fra d. 12.03.20 ske på følgende vis.
Hvis du er syg, kontakt klinikken på telefon: 7562 5201 eller e-kons. via www.75625201.dk

Du må IKKE møde op i klinikken uden aftale.

Har du tid i klinikken, er det vigtigt, at du kommer alene. Ved behov for deltagelse af pårørende, f.eks. ved konsultationer med børn, beder vi om at kun én pårørende deltager – igen for at begrænse antallet af personer i klinikken.

Sundhedsstyrelsen opdaterer løbende information om Corona:
Du kan ringe til Corona-hotline på telefon: 7020 0233
Er du i tvivl, kan du kontakte klinikken telefonisk.

Generel information.

For at hindre smitte er klinikken lukket for henvendelse uden telefonisk aftale.
Patienter kan smitte hinanden i venteværelset og os i klinikken, så vi smitter andre patienter. For mennesker under 65 og raske er virus ikke så farlig, men husk på at det er de raske, som bringer smitten rundt.
Vi vil forsøge at holde klinikken smittefri så længe vi kan, så vi kan behandle dem, der vil blive ramt de næste uger og måneder. For ældre og svækkede er CORONA-virus farlig, når der bliver så mange syge, at sundhedsvæsenet ikke kan behandle alle.

PAS PÅ de ældre og svage – BRING IKKE smitte rundt.

I de næste uger kommer vi til at passe arbejdet lidt anderledes, end vi plejer i vores klinik. Flere ting vil blive ordnet over telefonen, og vi kommer til at sige nej til flere patienter, end vi plejer. Det kommer vi til, for at vi kan udskyde tiden, inden vi i klinikken selv bliver smittede, så vi ikke kan gå på arbejde. Det håber vi, at alle vores patienter vil vise forståelse for.